dilluns, 20 de juliol del 2015

Activitats SAC -Projecte formació socio-laboral


Des de la Unitat Tècnica d'Integració s'ha realitzat, en col·laboració amb el Consorci de Salut i Social, la segona edició de la Formació per a persones cuidadores no professionals.

Les 42hores lectives que componen la formació s’han desenvolupat entre els mesos de març , abril  i juliol, en horari de mati, en el Centre Cívic de La Ribera.

De les 25 persones que s’han inscrit en la formació, 21 han superat amb èxit el curs i han obtingut el certificat d’assistència i aprofitament corresponent.

Enguany, com a novetat per enfortir els objectius del projecte, s’ha creat un espai socioeducatiu de suport per tal que les mares o pares amb fils o filles menors de 3 anys es puguin començar el seu propi itinerari formatiu – laboral  de cara a promoure la seva inserció en el món laboral. D’aquest servei s’han beneficiat 5 infants i per tant 5 persones que no s’haurien pogut incorporar a la formació  amb motiu de les càrregues familiars.  Han pogut fer un pas endavant en el seu procés d’ integració.