dimarts, 28 d’abril del 2015

Sensibilització a les escoles

Enguany dins del marc d’aquest projecte, s’han ofert al centres escolars de Montcada 7 tallers al voltant de la sensibilització cap als estereotips i rumors amb la finalitat de facilitar eines per fomentar la convivència.
Per tal de realitzar aquesta oferta hem col·laborat amb 4 entitats especialitzades en l’àmbit, com són Institut Diversitas, el Col·lecitu d’analistes socials D-Cas, La Xixa Teatre i Irènia Jocs de Pau.  Els tallers es van triar d’acord als diferents grups d’edat, així per a Infantil s’ha proposat el taller “Benvinguts Ahmed i Salma”; per els cicles inicial i mitjà de primària s’ha proposat el taller ““I tu com ho veus?”; Fali-Fala per al cicle superior de primària; els nivells d’ ESO i Batxillerat han pogut triar entre “Que no et posin de mal rumor”, “Com els veiem?, Com ens veuen? Etiquetes i estereotips” i “Em discrimines...?”

Hem rebut un total de 50 comandes de tallers per part de 9 centres Escolars de municipi. Els centres beneficiaries  d’aquest  projecte han estat: Escola El Turó, Escola Elvira Cuyàs, Escola Font Freda, Escola Reixac, Col·legi Ginesta Secundaria, Col·legi La Salle, Institut La Ferreria, Institut La Ribera i Institut Montserrat Miró i Vilà.